Lay out the ingredients on the table. Rinse the mushrooms thoroughly several times.
Разложите ингредиенты на столе. Грибы тщательно промойте несколько раз.
Add salt to mushrooms. Stir and place under pressure for three days. To do this, place a plate on top and place a large bowl of water on it.
Добавьте в грибы соль. Перемешайте и поставьте под гнёт на трое суток. Для этого сверху положите тарелку, а на нее поставьте большую миску с водой.
Transfer the mushrooms to the pan and cook for 10 minutes. Drain the saffron milk caps in a colander, but do not pour out the brine.
Переложите грибы в кастрюлю и варите 10 минут. Откиньте рыжики на дуршлаг, но не выливайте рассол.
Place the saffron milk caps in sterilized jars, compacting them a little and adding brine. Close the jars and sterilize for 10 minutes in boiling water, after dipping a towel into the pan. The water should be up to the shoulders of the jar. After this, the jars can be stored. It is better to store saffron milk caps in a cool place.
Разложите рыжики в стерилизованные банки, немного утрамбовывая и добавляя рассол. Закройте банки и поставьте стерилизоваться 10 минут в кипящей воде , предварительно опустив в кастрюлю полотенце. Воды должно быть по "плечики " банки. После этого банки можно убирать на хранение. Хранить рыжики лучше в прохладном помещении.
The mushrooms will be stored in the jar until next season. When you serve the saffron milk caps, add sour cream or sunflower oil to them. You can also add onion or garlic.
Грибы будут храниться в банке до следующего сезона. Когда будете подавать рыжики на стол, добавьте в них сметану или подсолнечное масло. Также можно добавить лук или чеснок.