Lay out all the ingredients in front of you.
Разложите все ингредиенты перед собой.
Mix onion, garlic and bread soaked in water in a blender.
Лук, чеснок и размоченный в воде хлеб перемешайте в блендере.
Mix the minced meat well and add the mixture from the blender to it. Add 1 egg, salt and pepper to taste, mix everything well.
Фарш хорошо перемешайте и добавьте к нему смесь из блендера. Добавьте 1 яйцо, соль и перец по вкусу, всё хорошо перемешайте.
Form the minced meat into cutlets, roll them in breading, and place them in a heated frying pan with oil.
Сформируйте из фарша котлетки, обвалите их в панировке, положите на разогретую сковороду с маслом.
Fry the cutlets in a frying pan over medium heat for 25 minutes, then over low heat for another 10 minutes until done. Don't forget to turn the cutlets over so they don't burn.
Жарьте котлеты на сковороде, на среднем огне 25 минут, потом на слабом огне еще минут 10 минут, до готовности. Не забывайте переворачивать котлетки, чтобы не подгорали.
Serve with salad or side dish: buckwheat, pasta, cabbage, potatoes in any form.
Подавайте с салатом или гарниром: гречкой, макаронами, капустой, картофелем в любом виде.