Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the vegetables. For this recipe, it is better to take zucchini with a thin skin without dense seeds.
Разложите все ингредиенты перед собой. Овощи помойте и очистите. Для этого рецепта лучше брать кабачки с тонкой шкуркой без плотных семян.
Grate the carrots and chop the onion. Blanch for 5 minutes. Add the tomato and simmer briefly in the pan again.
Натрите морковь и нарежьте лук. Бланшируйте 5 минут. Добавьте томат и снова недолго потомите в сковороде.
Salt and season the minced chicken. Place in the pan with the carrot-onion mixture.
Куриный фарш посолите, приправьте. Положите в сковороду к морковно-луковой смеси.
Cut the zucchini into small pieces. Place in the Dutch oven where the rest of the ingredients are cooked. Stir constantly.
Кабачки нарежьте некрупными шайбами. Поместите в жаровню, где готовятся остальные продукты. Постоянно перемешивайте.
Boil the rice grains until fully cooked, that is, until soft. Mix with meat and vegetable mix. Add chopped garlic cloves.
Отварите рисовую крупу до полной готовности, то есть до мягкости. Смешайте с мясным и овощным миксом. Засыпьте нарубленные чесночные зубчики.
Serve garnished with herbs and sprinkle with spices to taste.
Подавайте, украсив зеленью и посыпав специями по вкусу.