Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the vegetables.
Разложите все ингредиенты перед собой. Овощи помойте и очистите.
Sift the flour and make a well. Beat the eggs into this hole, add salt and water. Knead a stiff dough. Refrigerate for 30 minutes.
Просейте муку и сделайте лунку. В эту лунку вбейте яйца, добавьте соль и воду. Замесите крутое тесто. Охладите на протяжении 30 минут.
Sauté chopped vegetables in vegetable oil.
Пассеруйте нарезанные овощи на растительном масле.
Roll out the dough thinly and cut the noodles. Boil in boiling water for 2 minutes.
Раскатайте тонко тесто и нарежьте лапшу. Отварите в кипящей воде на протяжении 2 минут.
Add to vegetables and fry until done.
Добавьте к овощам и обжарьте до готовности.
Sprinkle with herbs before serving. You can add cheese if you wish.
Перед подачей посыпьте зеленью. По желанию можно добавить сыр.