Lay out all the ingredients in front of you. Rinse the rice. Wash and peel vegetables and herbs.
Разложите все ингредиенты перед собой. Рис промойте. Овощи и зелень помойте и очистите.
Chop or grate the onion, mix with minced meat, add washed rice. Mix thoroughly, add salt and seasonings.
Лук нарежьте или натрите на терке, смешайте с фаршем, добавьте промытый рис. Тщательно перемешайте, посолите и добавьте приправы.
Remove the core of the peppers and fill with the resulting mass of minced meat and rice. Place in a saucepan and add water until the stuffed peppers drown. When the water boils, reduce the heat, add salt and cook for another 40 minutes.
Удалите сердцевину перцев, заполните получившейся массой фарша с рисом. Уложите в кастрюлю и залейте водой, чтобы фаршированный перец утонул. Когда закипит вода, убавьте огонь, посолите и варите еще 40 минут.
Add tomato paste. Cut the potatoes into cubes, add to the pepper and cook for another 15 minutes. Cut the carrots into small strips. If desired, carrots can be fried. Add to the pan and cook for 10 minutes. When the dish is ready, add chopped dill and let it brew.
Добавьте томатную пасту. Картофель нарежьте кубиками, добавьте к перцу и варите ещё 15 минут. Морковь нарежьте мелкой соломкой. По желанию морковь можно обжарить. Добавьте в кастрюлю и варите 10 минут. Когда блюдо уже готово, добавьте нарезаный укроп и дайте настояться.
Serve with a dollop of sour cream.
Подавайте с ложечкой сметаны.