Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the vegetables.
Разложите все ингредиенты перед собой. Овощи помойте и очистите.
Pour 4 liters of water over the pork ribs, bring to a boil and cook, skimming off the foam, for 40 minutes. Cut the potatoes into small cubes, the cabbage into strips and add to the pan. Cook for 10 minutes.
Свиные ребра залейте 4 л воды, доведите до кипения и варите снимая пенку 40 минут. Нарежьте картошку небольшими кубиками, капусту соломкой и добавьте в кастрюлю. Варите 10 минут.
Cut the beets and carrots into strips and add to the pan. Cook for 15 minutes. Add salt and pepper to taste. Cook for another 15 minutes.
Свеклу ни морковь арежьте соломкой и добавьте в кастрюлю. Варите 15 минут. Добавьте соль и перец по вкусу. Варите ещё 15 минут.
Remove the ribs. Cool them down. Trim the meat and add it back.
Выньте ребра. Остудите их. Обрежьте мясо и добавьте его обратно.
Add butter and dry parsley, let sit for 30 minutes.
Добавьте сливочное масло и сухую петрушку, дайте настояться 30 минут.
Serve with sour cream or mayonnaise.
Подавайте со сметаной или майонезом.