Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the vegetables.
Разложите все ингредиенты перед собой. Овощи помойте и очистите.
Cut the potatoes into cubes or as you like and cook in a saucepan in salted water.
Картофель нарежьте кубиками или как вам нравится и поставьте варить в кастрюле в подсолёной воде.
Cut the chicken of any part into pieces. Can be used with seeds, as they will add richness to the dish. Place the chicken in the pot with the potatoes and simmer together for 30 minutes.
Нарежьте курицу любой части на кусочки. Можно использовать с косточками, так они придадут навар блюду. Положите курицу в кастрюлю с картофелем и варите вместе 30 минут.
While the potatoes and meat are boiling, grate the carrots and chop the onion.
Пока картофель с мясом варятся, натрите морковь, нарежьте лук.
After 30 minutes, add carrots and onions to the pan. Stir and cook for another 15 minutes. Add salt to taste.
Спустя 30 минут в кастрюлю забросьте морковь и лук. Перемешайте и варите ещё 15 минут. Посолите по вкусу.
Serve with homemade pickles, such as cucumbers or tomatoes.
Подавайте с домашней засолкой, например, огурчиками или помидами.