Lay out all the ingredients in front of you. Brew coffee in a coffee machine or prepare instant coffee. Peel the apple and cut into cubes.
Разложите все ингредиенты перед собой. Сварите кофе в кофемашине или приготовьте растворимый. Яблоко очистите и нарежьте кубиками.
Add cocoa powder, soda, and salt to the flour. Mix together.
В муку добавьте какао-порошок, соду, соль. Перемешайте между собой.
In a dish, mix sugar, coffee drink, vegetable oil and vinegar.
В блюде смешайте сахар, кофейный напиток, растительное масло и уксус.
Add dry ingredients to liquid ingredients. Mix well so that there are no lumps.
В жидкие ингредиенты просеивая добавьте сухие. Хорошо перемешайте чтобы не было комочков.
Divide the batter into the molds, adding two apple cubes to each mold. Place the dough so that the apple is not visible; fill the molds 2/3 full. Bake in an oven preheated to 180℃ for about 25 minutes. Check readiness with a wooden toothpick.
Разложите тесто по формочкам, добавляя в каждую формочку по два кубика яблока. Выложите тесто так, чтобы яблоко не было видно, формочки заполните на 2/3 объема. Выпекайте в разогретой до 180℃ духовке примерно 25 минут. Готовность проверьте деревянной зубочисткой.
Before serving, you can decorate the cupcakes with powdered sugar. I spread liquid marshmallows on top (you can buy them in the store), sprinkled with chopped pumpkin seeds and macadamia nuts, it has a chocolate smell, so it will come in handy here.
Перед подачей на стол можно украсить кексы сахарной пудрой. Я сверху намазала жидкий зефир (его можно купить в магазине), посыпала рубленными тыквенными семечками и орехом макадамия, у него шоколадный запах, поэтому он здесь будет очень кстати.