Lay out all the ingredients in front of you. Boil with salt: beets, carrots, potatoes, eggs. To avoid boiling the beets for 3 hours, I suggest a life hack: boil the beets for 1 hour, drain the water, and cover with cold or ice water. Cook carrots for 40-60 minutes. Boil potatoes for 40-60 minutes. Boil the eggs hard for 7 minutes. Peel boiled vegetables and eggs.
Разложите все ингредиенты перед собой. Отварите с с солью: свёклу, морковь, картофель, яйца. Чтобы свёклу не варить 3 часа, предлагаю лайфхак: отваривайте свеклу 1 час, слейте воду, залейте холодной или ледяной водой. Морковь варите 40-60 минут. Картофель варите 40-60 минут. Яйца отварите вкрутую 7 минут. Отваренные овощи и яйца очистите.
Start layering the lettuce. Grate the potatoes. Place on a plate. Place pieces of herring on top.
Начните слоями собирать салат. Картофель натрите на терке. Выложите на тарелку. Сверху положите сельдь кусочками.
Finely chop the onion, pour a little herring oil on top of the onion, grate the carrots, coat with mayonnaise.
Лук мелко нарежьте, сверху на лук немного полейте масло из сельди, морковь натрите, промажьте майонезом.
Separate the white and yolk from the eggs, grate the white, coat with mayonnaise. Grate the beets, coat with mayonnaise, and grate the yolk on top. The salad is ready.
У яиц отделите белок и желток, натрите белок, промажьте майонезом. Натрите свёклу, промажьте майонезом, сверху натрите желток. Салат готов.
Before serving, keep the salad in the refrigerator for a while and garnish with dill sprigs.
Перед подачей немного подержите салат в холодильнике, украсьте веточками укропа.