Peel and chop vegetables and mushrooms. Cut the bacon into squares.
Очистите и нарежьте овощи и грибы. Бекон нарежьте квадратиками.
Place bacon and onion in a heated frying pan, greased with oil.
На разогретую сковородку, смазанную маслом, выложите бекон и лук.
When the onion turns golden, add the mushrooms. When the excess water from the mushrooms has boiled away, add cream to the pan. After a while, add grated hard cheese to the pan.
Когда лук приобретет золотистый цвет, добавьте шампиньоны. Когда выкипит лишняя вода от грибов, добавьте в сковородку сливки. Спустя время в сковороду добавьте тертый твердый сыр.
Heat up the water for the spaghetti. Cook the pasta until almost done, drain the water and place the spaghetti in the pan. Stir. Add salt, pepper and your favorite seasonings to taste.
Поставьте нагреваться воду для спагетти. Сварите макаронные изделия почти до готовности, слейте воду и выложите спагетти в сковороду. Перемешайте. Добавьте соль, перец и любимые приправы по вкусу.
Divide the pasta into bowls and sprinkle with grated cheese.
Разложите пасту по тарелкам и посыпьте тертым сыром.