Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Prepare the dough by hand or in a dough mixer. Dissolve salt in water, beat in 2 eggs without stirring, and add milk. Add flour to the resulting mixture. Knead the dough and place it in the refrigerator to rest for half an hour.
Приготовьте тесто вручную или в тестомесе. В воде растворите соль, вбейте 2 яйца, не перемешивая, и долейте молоко. В полученную смесь добавьте муку. Вымесите тесто и отправьте его на полчаса в холодильник отлежаться.
Prepare the filling. Peel the onion, cut into cubes and fry until golden brown in a frying pan. Place in a cup where we will make the filling. Cut the mushrooms into small cubes and fry them too.
Приготовьте начинку. Лук очистите, нарежьт кубиками и обжарьте до золотистого цвета на сковороде. Выложите в чашку, где будем делать начинку. Грибы нарежьте на мелкие кубики и тоже обжарьте.
Peel and boil the potatoes, then prepare the puree. Add fried onions and mushrooms, stir and salt to taste. Cool the filling.
Очистите и отварите картофель, затем приготовьте пюре. Добавьте жареный лук и грибы, перемешайте и посолите по вкусу. Остудите начинку.
Make dumplings. Cut the dough and roll into sausages. Cut them into small circles, roll them out, spread out the filling and seal the edges tightly.
Слепите вареники. Тесто нарежьте и скатайте в колбаски. Нарежьте их на мелкие кружки, раскатайте, разложите начинку и плотно залепите края.
Place the finished dumplings into boiling water and cook for 2 minutes, stirring constantly. You can also put them on a board and freeze them for future use.
Готовые вареники закиньте в кипящую воду и варите 2 минуты, постоянно помешивая. Также их можно сложить на досочку и заморозить впрок.
Before serving, add a piece of butter to the dumplings.
Перед подачей на стол добавьте в вареники кусочек сливочного масла.