Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Wash the mushrooms, separate the caps from the stems (the stems can be used for another dish or added to the minced meat to stuff the mushrooms).
Помойте грибы, отделите шляпки от ножек (ножки можно использовать для другого блюда либо добавить в фарш для начинки грибов).
Peel and chop the garlic. Chop the greens. Mix with egg and add to minced meat. Add a little salt and pepper.
Очистите и измельчите чеснок. Нарежьте зелень. Смешайте с яйцом и добавьте в фарш. Немного посолите и поперчите.
Stuff the mushroom caps with the resulting mixture and place them on a baking sheet greased with olive oil. Cover with foil and make several holes in it.
Получившейся смесью начините шляпки грибов и выложите их на смазанный оливковым маслом противень. Накройте фольгой, проделайте в ней несколько отверстий.
Place the dish in an oven preheated to 250°C and bake for 40 minutes. Then place the cheese slices over the champignons and place in the oven for a few more minutes.
Поставьте блюдо в предварительно разогретую до 250 °С духовку и запекайте в течение 40 минут. Потом разложите по шампиньонам ломтики сыра и поставьте в духовку еще на несколько минут.
Serve champignons with any side dish or as a separate dish.
Подавайте шампиньоны с любым гарниром либо как самостоятельное блюдо.