Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the chicken breast into cubes and the onion into half rings.
Нарежьте куриную грудку кубиками, а лук полукольцами.
Prepare the sauce: mix honey, tomato paste and soy sauce.
Приготовьте соус: смешайте мед,томатную пасту и соевый соус.
Fry the chicken breast until golden brown, then add the onion and fry the ingredients together. Pour in the sauce and a little water, simmer for 10 minutes until done.
Обжарьте куриную грудку до золотистой корочки, далее добавьте лук и обжаривайте ингредиенты вместе. Влейте соус и немного воды, тушите минут 10 до готовности.
Before serving, decorate the dish with herbs. Serve chicken breast with a side dish: mashed potatoes or rice.
Перед подачей украсьте блюдо зеленью. Подавайте куриную грудку с гарниром: картофельным пюре или рисом.