Peel and finely chop the onion, marinate it in boiling water and vinegar for 15 minutes (or until the water cools).
Очистите и мелко нарежьте лук, замаринуйте его в кипятке и уксусе в течение 15 минут (или пока не остынет вода).
Cut the smoked chicken breast into cubes. Add the beans to the breast, after draining the liquid from the jar.
Нарежьте кубиками копченую куриную грудку. К грудке добавьте фасоль, предварительно слив жидкость из банки.
Drain the cup of onions and add the pickled onions to the bean and brisket.
Слейте из чашки с луком жидкость и добавьте маринованный лук к грудке с фасолью.
Season the salad with mayonnaise and mix vigorously. No need to add salt.
Заправьте салат майонезом и активно перемешайте. Солить не нужно.
Let the salad brew a little, then it will turn out tastier.
Дайте салату немного настояться, тогда он получится вкуснее.