Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Fry the minced meat in a frying pan for 15 minutes until cooked without adding oil, add salt to taste.
Обжарьте фарш на сковороде минут 15 до готовности без добавления масла, посолите по вкусу.
Cut the tomato, cucumber and onion into small cubes. Mix all the resulting ingredients in one bowl. Add garlic, passed through a press, to the resulting vegetable mass. Add sour cream or mayonnaise to taste; if you use sour cream, add salt to the mixture. Mix everything.
Нарежьте помидор, огурец и лук на мелкие кубики. Смешайте все получившиеся ингредиенты в одной миске. Добавьте к получившийся овощной массе чеснок, пропущенный через пресс. Добавьте сметану или майонез по вкусу, если используете сметану, то массу необходимо посолить. Все перемешайте.
Place the pita bread on the table and place half of the resulting vegetable salad and half of the minced meat on one edge of the pita bread. Wrap the pita bread.
Лаваш разложите на столе и на один край лаваша выложите половину полученного овощного салата и половину фарша. Заверните лаваш.
Before serving, grill the shawarma additionally.
Перед подачей дополнительно обжарьте шаверму на гриле.