Pour boiling water over the couscous in a 1:1 ratio and leave for 20 minutes.
Залейте кускус кипятком в соотношении 1:1 и оставьте на 20 минут.
Finely chop the peppers and tomatoes, remove the stems and chop the mint leaves. Add ingredients to couscous.
Мелко нарежьте перец и помидоры, отделите от стеблей и измельчите листья мяты. Добавьте ингредиенты в кускус.
Separate the peach pulp from the pit, cut into small pieces and add to the rest of the ingredients.
Мякоть персика отделите от косточки, нарежьте на небольшие кусочки и положите к остальным ингредиентам.
Salt and add olive oil.
Посолите и добавьте оливковое масло.
Serve as a salad or on its own. It is convenient to take it with you, for example, on the road.
Подавайте блюдо как салат или как самостоятельное блюдо. Его удобно взять с собой, например, в дорогу.