Preheat the oven to 190°C.
Разогрейте духовку до 190 °С.
Prepare the dough: mix eggs, flour, sugar and baking powder. Beat with a mixer.
Приготовьте тесто: смешайте яйца, муку, сахар и разрыхлитель. Взбейте миксером.
Peel the apples, remove the cores and cut the fruits into small slices.
Очистите яблоки, удалите сердцевины и нарежьте плоды мелкими дольками.
Grease a baking tray heated in the oven with oil, spread the apples evenly and fill with dough. Bake for approximately 40 minutes.
Нагретый в духовке противень смажьте маслом, равномерно выложите яблоки и залейте тестом. Выпекайте примерно 40 минут.
Sprinkle the pie with powdered sugar and nuts. Serve with tea and honey.
Посыпьте пирог сахарной пудрой и орехами. Подавайте с чаем и медом.