Peel and wash the vegetables. Cut the eggplant and pepper into cubes, carrots into slices, and chop the onion. Grate the cheese.
Очистите и помойте овощи. Нарежьте баклажан и перец кубиками, морковь кружочками, лук измельчите. Сыр натрите на терке.
Pre-fry the minced meat in a frying pan with onion, salt and pepper.
Фарш предварительно обжарьте на сковороде с луком, солью и перцем.
Place the ingredients in the mold in layers: minced meat, eggplant, sweet pepper, carrots, onion. Brush with tomato paste and sprinkle with cheese.
Уложите ингредиенты в форму слоями: фарш, баклажаны, перец сладкий, морковь, лук. Смажьте томатной пастой, посыпьте сыром.
Cover the pan with foil and place in the oven. Cook at 180°C for 1 hour.
Накройте форму фольгой и поставьте в духовку. Готовьте при температуре 180 °С в течение 1 часа.