Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Chop the cabbage, peel and grate the carrots. Using a small amount of vegetable oil, fry the vegetables in a frying pan for 15 minutes. At the end of the stew, add herbs and fish, mashed with a fork or cut into pieces.
Нашинкуйте капусту, очистите и натрите морковь.На небольшом количестве растительного масла обжарьте овощи на сковороде в течение 15 минут. В конце тушения добавьте зелень и рыбу, размятую вилкой или нарезанную кусочками.
While the filling is simmering, make the dough. Beat the eggs until foamy, add sour cream, salt, flour and baking powder.
Пока тушится начинка, сделайте тесто. Взбейте яйца до пены, добавьте сметану, соль, муку и разрыхлитель.
Place half of the dough in the glass pan, then add all the filling and pour the remaining dough on top. Place in the oven for 30-40 minutes at 180°C.
Выложите половину теста в стеклянную форму, затем выложите всю начинку и залейте сверху оставшимся тестом. Поставьте в духовку на 30-40 минут при температуре 180 °С.