Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Mix eggs, cottage cheese, starch and sweetener in a deep plate. Beat the resulting mixture with a blender until smooth.
Смешайте в глубокой тарелке яйца ,творог, крахмал и сахарозаменитель. Полученную смесь взбейте блендером до однородной массы.
Pour the mixture into a mold, decorate with berries on top and place in the oven for 30 minutes at 170°C.
Перелейте массу в форму, украсьте сверху ягодами и отправьте в духовку на 30 минут при температуре 170 °С.
Remove the baked goods from the oven, cool, remove from the pan and place in the refrigerator for another couple of hours.
Достаньте выпечку из духовки, остудите, извлеките из формы и отправьте в холодильник еще на пару часов.
Serve the cake with fresh sour cream and berries, always chilled.
Подавайте тортик со свежей сметаной и ягодами, обязательно охлажденным.