Peel and chop the garlic. Boil the eggs hard, peel and finely chop. Grate the mozzarella on a coarse grater. Cut tomatoes and peppers into small cubes.
Почистите и измельчите чеснок. Сварите яйца вкрутую, почистите и мелко нарежьте. Моцареллу натрите на крупной терке. Помидоры и перцы нарежьте небольшими кубиками.
For the sauce, combine mayonnaise, sour cream, cheese, garlic and eggs. Add salt, pepper and stir.
Для соуса соедините майонез, сметану, сыр, чеснок и яйца. Посолите, поперчите и перемешайте.
Brush the eggplants with olive oil and bake in the oven for 7 minutes.
Баклажаны смажьте оливковым маслом и запекайте в духовке в течение 7 минут.
Place tomatoes and peppers in the depressions and bake for another 5 minutes. Then add sauce and place in the oven for another 20 minutes.
Выложите в углубления помидоры, перцы и запекайте еще 5 минут. Затем дополните соусом и отправьте в духовку еще на 20 минут.