Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
For the dough, mix 1 cup of sour cream with half a glass of mayonnaise, add salt, soda and gradually add flour and eggs. Stir until smooth to form a slightly runny dough.
Для теста смешайте 1 стакан сметаны с половиной стакана майонеза, добавьте соль, соду и постепенно введите муку и яйца. Размешивайте до однородной массы, чтобы получилось немного жидковатое тесто.
Peel and thinly slice the potatoes, add salt, spices and dill to taste. Also prepare the fish, break it into small pieces.
Очистите и тонко нарежьте картофель, добавьте соль, специи и укроп по вкусу. Также подготовьте рыбу, разломите на мелкие кусочки.
Pour a layer of dough into greased molds and layer the filling: potatoes, fish. Pour the remaining dough on top.
В формы, смазанные маслом, налейте слой теста и выложите слоями начинку: картофель, рыба. Сверху залейте оставшимся тестом.
Place the molds in the oven at 180°C for 40-50 minutes.
Поставьте формы в духовку при температуре 180 °С на 40-50 минут.
Serve the pie slightly warm to prevent it from falling apart.
Подавайте пирог слегка теплым, чтобы он не рассыпался.