Peel and wash the pumpkin and onions.
Очистите и помойте тыкву и лук.
Finely chop the onion. Grate the pumpkin on a coarse grater.
Луковицу мелко нарежьте. Тыкву натрите на крупной терке.
Combine everything together, add seasonings and spices, salt, pepper, stir and fry in a frying pan until soft.
Соединить все вместе, добавьте приправы и специи, посолите, поперчите, перемешайте и обжарьте в сковороде до мягкости.
Cut circles from the pita bread to the size of the frying pan.
Вырежьте из лаваша круги по размеру сковородки.
Place the filling on half the circle, brush the edges with water, cover the other half with the filling, and press the edges with your fingers.
Положите начинку на половину круга, смажьте края водой, накройте второй половинкой начинку, прижмите пальцами края.
Fry in a frying pan in a small amount of oil for half a minute on each side.
Обжарьте в сковороде на небольшом количестве масла по полминуты с каждой стороны.
It's best to serve hot, but even if they've already cooled, it's okay. Pasties with pumpkin are just as tasty when served cold, and, unlike meat pasties, they are not at all greasy.
Подавайте лучше всего горячими, но и даже если они уже остыли, ничего страшного. Чебуреки с тыквой так же вкусны в холодном виде, причем, в отличие от мясных чебуреков, они совсем не жирные.