Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the noodles until tender for 5-7 minutes. Rinse under cold water
Лапшу отварите до готовности в течение 5-7 минут. Промойте под холодной водой
Cut the chicken fillet into thin strips 2-3 cm thick. Cut all the peppers into half rings, carrots into rings. Chop the garlic and ginger.
Куриное филе нарежьте тонкими полосками 2-3 см толщиной. Весь перец нарежьте полукольцами, морковь — кольцами. Чеснок и имбирь измельчите.
Pour a little sunflower oil into a well-heated frying pan (preferably a non-stick wok) and fry the chicken fillet for 2 minutes. Then add the garlic, ginger and other vegetables and fry for another 4 minutes until tender, remembering to stir.
В хорошо разогретую сковородку (лучше всего антипригарная вок) влейте немного подсолнечного масла и обжарьте куриное филе 2 минуты. Затем добавьте чеснок,имбирь и остальные овощи и обжаривайте еще 4 минуты до готовности, не забывая перемешивать.
Add cooked noodles, soy sauce and salt to taste. Mix everything well.
Добавьте готовую лапшу, соевый соус и соль по вкусу. Все хорошо перемешайте.
Before serving, add some sesame seeds or fresh herbs.
Перед подачей на стол добавьте немного кунжута или свежей зелени.