Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pour 1.5 liters of boiling water into a saucepan. Wash the mushrooms, cut into small pieces and place in a saucepan.
В кастрюлю налейте 1,5 л кипящей воды. Грибы помойте, нарежьте на небольшие куски и положите в кастрюлю.
Peel, chop and add pumpkin, onions and carrots to the soup. Cook for 20 minutes. Add some salt.
Тыкву, лук и морковь очистите, нарежьте и добавьте в суп. Варите 20 минут. Посолите.
Grind the soup with a blender and add 1.5 liters of boiling water. Boil the soup again.
Измельчите суп блендером и добавьте 1,5 литра кипящей воды. Прокипятите суп еще раз.
Ladle the pureed soup into bowls and garnish with celery before serving.
Разлейте суп-пюре по тарелкам и украсьте его сельдереем перед подачей.