Cut the eggplants into cubes, add salt, stir and leave for 20 minutes. Chop the garlic, grate the carrots on a coarse grater, cut the pepper into cubes, and the onion into half rings. Beat the liver and cut into 1.5 cm pieces.
Баклажаны нарежьте кубиками, посолите, перемешайте и оставьте на 20 минут. Чеснок порубите, морковь натрите на крупной терке, перец нарежьте кубиками, лук — полукольцами. Отбейте печень и нарежьте кусочками по 1,5 см.
In a frying pan with heated vegetable oil, fry the eggplant until golden brown, separately fry the onions, peppers and carrots.
На сковороде с разогретым растительным маслом обжарьте баклажан до золотистой корочки, отдельно обжарьте лук с перцем и морковью.
Dilute the tomato paste with water, add salt, pepper and stir.
Разбавьте водой томатную пасту, посолите, поперчите и перемешайте.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry the liver until golden brown.
Разогрейте на сковороде растительное масло и обжарьте печень до золотистой корочки.
Mix eggplant, onion, pepper, carrots, chopped garlic in a frying pan and pour in diluted tomato paste. Simmer covered for 10 minutes, then add the liver and simmer for another 10 minutes.
Смешайте в сковороде баклажан, лук, перец, морковь, рубленый чеснок и залейте разбавленной томатной пастой. Тушите под крышкой в течение 10 минут, затем добавьте печень и тушите еще 10 минут.
Remove the dish from the heat and leave covered for 15 minutes before serving.
Снимите блюдо с огня и оставьте под крышкой на 15 минут, после подавайте.