Freeze butter or margarine.
Заморозьте сливочное масло или маргарин.
Prepare the filling. Add eggs to the cottage cheese and beat until smooth. Add a glass of sugar to the resulting mixture and beat with a mixer until it becomes sugary.
Приготовьте начинку. Добавьте в творог яйца и взбейте до однородной массы В полученную смесь добавьте стакан сахара и взбивайте миксером до его сахара.
Prepare the dough. Mix all the dry ingredients in a bowl and pour on the table. Grate the frozen butter on a coarse grater, 1/4 of the total amount of butter. Mix each quarter with the dry ingredients and repeat this process until crumbly.
Приготовьте тесто. Смешайте все сухие ингредиенты в миске и насыпьте на стол Замороженное масло натрите на крупной терке по 1/4 от всего количества масла. Каждую четверть смешивайте с сухими ингредиентами и повторяйте этот процесс до получения крошки.
Place parchment paper on the bottom of the pan and grease with oil.
На дно формы выложите пергамент и смажьте маслом.
Form a cheesecake. Place 2/3 of the dough on the bottom of the pan and press down. Pour in the curd mixture, sprinkle with crumbs and place in the oven for 40 minutes at 180°C.
Сформируйте ватрушку. Выложите на дно формы 2/3 теста и утрамбуйте. Вылейте творожную смесь Присыпьте крошкой и отправьте в духовку на 40 минут при температуре 180 °С.
Before serving, cool and cut into 8-10 pieces, garnish with strawberry slice or fresh berries.
Перед подачей остудите и нарежьте на 8-10 кусочков, украсьте слайсом клубники или свежими ягодами.