Peel and wash the vegetables. Preheat the oven to 180°C.
Очистите и помойте овощи. Разогрейте духовку до 180 °С.
Fry the minced meat in advance with onion, salt and pepper until half cooked.
Заранее обжарьте фарш с луком, солью и перцем до полуготовности.
Grate the potatoes and squeeze out the starch liquid. Do the same with zucchini. Grate the carrots on a coarse grater.
Натрите на терке картофель и отожмите от жидкости с крахмалом. Так же сделайте с кабачком. На крупной терке натрите морковь.
In a mold greased with sunflower oil, place in layers: potatoes, minced meat, zucchini, carrots. Lubricate with ketchup. Next, place the tomato slices. Sprinkle each layer with a little salt.
В форму, смазанную подсолнечным маслом, укладывайте слоями: картофель, фарш, кабачок, морковь. Смажьте кетчупом. Далее уложите кружочки помидоров. Каждый слой немного посыпьте солью.
Grate the cheese on a coarse grater and place it in the last layer.
Натрите сыр на крупной терке, выложите его последним слоем.
Prepare the filling: lightly whisk the eggs and sour cream until smooth, add salt and pepper to taste. Pour the resulting mixture into the mold.
Приготовьте заливку: куриные яйца и сметану слегка взбейте венчиком до однородной массы, добавьте соль и перец по вкусу. Влейте полученную смесь в форму.
Place the dish in the oven for 40-50 minutes, focusing on your oven. After the allotted time, cut the casserole into portions and serve.
Поставьте блюдо запекаться в духовку на 40-50 минут, ориентируясь именно на свою духовку. Спустя отведенное время разрежьте запеканку на порции и подавайте к столу.
Serve in portions, sprinkled with herbs.
Подавайте к столу порционно, посыпав зеленью.