Rinse the mushrooms under running water several times, peel the mushrooms, chop and boil them in water for 1 hour. Peel and cut the onion into half rings.
Промойте грибы под проточной водой несколько раз, очистите грибы, нарежьте и отварите их в воде в течение 1 часа. Очистите и нарежьте полукольцами лук.
Fry the onion in a frying pan with butter.
Обжарьте лук на сковороде со сливочным маслом.
Add boiled mushrooms to the onions, salt and pepper.
Добавьте отварные грибы к луку, посолите и поперчите.
Add sour cream, reduce gas, cover and simmer for 5 minutes.
Добавьте сметану, уменьшите газ, накройте крышкой и тушите в течение 5 минут.
Serve mushrooms as a snack on their own or with boiled or fried potatoes.
Подавайте грибы в качестве самостоятельной закуски или с отварным или жареным картофелем.