This dish is easy to prepare from available ingredients. The pancakes are light and satisfying. Ideal for breakfast in combination with sour cream and jam. This dish is loved by both adults and children, even those who do not like cottage cheese.
Это блюдо легко готовится из доступных ингредиентов. Оладьи получаются воздушными и сытными. Прекрасный вариант для завтрака в паре со сметаной и джемом. Ему отдают предпочтение и взрослые, и дети, даже те, кто не любит творог.
Steps / Шаги:
Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Mix all ingredients.
Смешайте все ингредиенты.
Pour 2 tablespoons of sunflower or corn oil into the pan. Fry the pancakes over medium heat, covered, until golden brown.
На сковороду налейте 2 столовых ложки подсолнечного или кукурузного масла. Обжарьте оладьи на среднем огне под крышкой до румяной корочки.
Serve with sour cream or jam.
Подавайте со сметаной или джемом.