Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Finely chop the chicken fillet into cubes of approximately 5-10 mm and place them in a convenient deep bowl. Then chop the onion and garlic to a porridge consistency and place in the chopped fillet. Add a chicken egg, starch, salt and spices to taste on top.
Мелко нарежьте куриное филе на кубики примерно 5-10 мм и разместите их в удобную глубокую посуду. Затем измельчите лук и чеснок до состояния каши и поместите в нарезанное филе. Добавьте сверху куриное яйцо, крахмал, соль и специи по вкусу.
Stir well and let it sit in a cold place for about 30 minutes so that the chicken is saturated with spices and the mixture itself has time to set for easy sculpting.
Хорошо размешайте и дайте настояться в холодном месте примерно 30 минут, чтобы курица пропиталась специями, а сама смесь успела схватиться для удобной лепки.
Then mold the pancakes into a size convenient for you, fry in a frying pan until fully cooked, about 3 minutes on each side.
Затем слепите оладьи удобного вам размера, обжарьте на сковороде до полной готовности, примерно по 3 минуты с каждой стороны.
Serve chicken fritters with or without any side dish, or they can be used as a convenient sandwich filling. The pancakes taste best when combined with homemade sour cream, as well as mayonnaise and barbecue sauce.
Подавайте куриные оладьи с любым гарниром или без него, также их можно использовать в качестве удобной начинки для бутерброда. Вкуснее всего оладьи сочетаются с домашней сметаной, а также майонезом и соусом барбекю.