Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the fillet into strips and marinate in spices, adding a little oil.
Нарежьте филе соломкой и замаринуйте в специях, добавив немного масла.
Cut all the vegetables into cubes and fry in oil with spices. Next, place them in a separate bowl, and fry the fillet in this frying pan until lightly browned.
Нарежьте все овощи кубиком и обжарьте с добавлением специй на масле. Далее выложите их в отдельную посуду, а на этой сковороде обжарьте филе до легкого зарумянивания.
Combine everything in a common deep frying pan, add buckwheat, pour hot water to 1.5 cm from the buckwheat. Stir, add bay leaf. When it boils, cover with a lid and simmer for 25 minutes over low heat.
Соедините все в общей глубокой сковороде, добавьте гречку, залейте горячей водой на 1,5 см от гречки. Перемешайте, положите лавровый лист. Когда закипит, накройте крышкой и тушите 25 минут на медленном огне.
Serve buckwheat with a vegetable salad or simply with chopped vegetables or herbs. It turns out very tasty with sauerkraut, green onions and butter.
Подавайте гречку с овощным салатом или просто с нарезанными овощами или зеленью. Очень вкусно получается с квашеной капустой с зеленым луком и маслом.