Wash the tomatoes and herbs and dry. Prepare all ingredients in advance.
Промойте помидоры и зелень, просушите. Заранее подготовьте все ингредиенты.
Cut the tomatoes and mozzarella into half rings. Place in a shallow plate in a circle, alternating cheese and tomatoes.
Помидоры и моцареллу нарежьте полукольцами. Выложите в неглубокую тарелку по кругу, чередуя сыр и помидоры.
Place the ham in the middle of the dish. Sprinkle the salad with Provençal herbs, drizzle with olive oil and balsamic vinegar, and garnish with basil leaves.
Ветчину выложите в середину блюда. Посыпьте салат прованскими травами, сбрызните оливковым маслом и бальзамическим уксусом, украсьте листьями базилика.
You can decorate the salad with any other herbs to taste and sprinkle with lime juice. You can also prepare pasta or buckwheat for the dish.
Можно украсить салат еще какой-либо зеленью по вкусу и сбрызнуть соком лайма. А так же можете приготовить к блюду макаронные изделия или же гречневую крупу.