Wash the tomatoes and cut into slices. Also rinse the lettuce leaf thoroughly and place it on a paper napkin to drain all the water. Cut the cheese into thin slices. Peel the onion and cut into thin slices.
Помидоры вымойте и нарежьте дольками. Лист салата также тщательно промойте и выложите на бумажную салфеткой, чтобы стекла вся вода. Сыр нарежьте тонкими ломтиками. Лук почистите и нарежьте тонкими кружочками.
Prepare a plate in which to serve the salad. Place the first layer of lettuce; one lettuce is enough for one plate. Next, lay out the tomato slices and carefully arrange the cheese slices.
Подготовьте тарелку, в которой будете подавать салат. Выложите первый слой листа салата, на одну тарелку хватит одного листа салата. Следом выложите дольки помидора и аккуратно разложите ломтики сыра.
Place onion slices and a couple of spoons of caviar in the next layer. Finally, sprinkle with salt, pepper and spices to taste. Drizzle with olive oil if desired and serve.
Следующим слоем разложите кружочки лука и пару ложечек икры. В конце посыпьте солью, перцем и специями по вкусу. По желанию взбрызните оливковым маслом и подавайте на стол.
You can serve the salad in beautiful rectangular plates to make the dish look more aesthetically pleasing. This dish can be prepared for any holiday or family dinner. Also, if desired, use yogurt sauce or special Caesar dressing for the salad. Cut small slices of bread and toast to create crispy croutons.
Подать салат можно в красивых прямоугольных тарелках, чтобы блюдо выглядело более эстетичным. Это блюдо можно приготовить на любой праздник или семейный ужин. Также по желанию используйте к салату йогуртовый соус или специальный соус «Цезарь». Нарежьте небольшие ломтики хлеба и поджарьте, чтобы получились хрустящие гренки.