Thaw the dough and beat the egg. Cut the sausage into 3cm strips. Preheat the oven to 180°C. Prepare your rolling pin.
Разморозьте тесто и взбейте яйцо. Нарежьте колбасу полосками по 3 см. Разогрейте духовку до 180°C. Подготовьте скалку.
Dust your work surface with flour and roll out the dough a little. Cut it into strips 2 cm wide.
Подпылите рабочую поверхность мукой и немного раскатайте тесто. Нарежьте его полосками по 2 см в ширину.
Place strips of sausage on the strips of dough, add salt and form roses, slightly turning the edges of the dough down.
Выложите на полоски теста полоски колбасы, посолите и сформируйте розочки, чуть заворачивая края теста вниз.
Place the roses on a baking sheet, brush them with beaten egg and bake for 20 minutes.
Выложите розочки на противень, смажьте их взбитым яйцом и запекайте в течение 20 минут.