Rinse the eggs with warm water. Rinse the beets. Wash and cut the salmon into small cubes.
Промойте яйца теплой водой. Промойте свеклу. Промойте и нарежьте семгу мелкими кубиками.
Place the eggs in a saucepan, add water and boil for 10 minutes. Also fill the beets with water and boil for 60 minutes until fully cooked. Cool the finished beets and peel them. Grate on a coarse grater. Place the beets in the first layer in the mold.
Положите яйца в сотейник, добавьте воду и отварите в течении 10 минут. Свеклу также залейте водой и отварите и течении 60 минут до полной готовности. Остудите готовую свеклу и очистите от кожуры. Натрите на крупной терке. Выложите свеклу первым слоем в форму.
Spread a little mayonnaise over the beets and add salt to taste. Place salmon on top. Grate the finished eggs on a coarse grater and place on top of the salmon. Add mayonnaise and melted cheese, top with peas.
Смажьте немного майонезом поверх свеклы, посолите по вкусу. Выложите сверху семгу. Готовые яйца натрите на крупной терке и положите сверху семги. Добавьте майонез и плавленый сыр, сверху добавьте горошек.
Before serving, decorate the dish with peas and also place lettuce leaves on the plate. Place the salad in a circle shape on a plate and serve.
Перед подачей украсьте блюдо горошком, также выложите в тарелку листья салата. Салат выложите в форме круга на блюдо и подавайте.