Cut the loaf into thin slices and fry the slices in a dry frying pan for 2 minutes on each side. Cool the croutons. Cooled croutons, rub them with garlic. Grate the cheese on a fine grater. Wash the vegetables under cold water and cut them into small pieces.
Нарежьте батон на тонкие ломтики и обжарьте ломтики на сухой сковороде по 2 минуты с каждой стороны. Остудите гренки. Остывшие гренки, натрите их чесноком. Натрите сыр на мелкой терке. Помойте овощи под холодной водой и нарежьте их на небольшие кусочки.
In one container, mix finely grated cheese and mayonnaise. Brush the prepared sauce onto each crouton. If desired, you can add salt or pepper to this sauce.
В одной емкости смешайте мелко натертый сыр и майонез. Смажьте приготовленным соусом каждую гренку. При желании можно добавить соль или перец в данный соус.
Cut the cucumbers and tomatoes into thin slices, place one on each slice of croutons. Drain the oil from the sprats. Place one fish on each crouton. The dish is ready.
Огурцы и помидоры нарежьте тонкими кусочками, выложите по одному на каждый ломтик гренки. Из шпротов слейте масло. Выложите по одной рыбке на каждую гренку. Блюдо готово.
Each crouton can be decorated with parsley leaves or dill sprigs. In addition to a slice of red tomato, you can add a slice of yellow one. To add originality, you can cut out some geometric shape from a cucumber.
Каждую гренку можно украсить листочками петрушки или веточками укропа. Дополнительно к ломтику красного помидора можно добавить ломтик желтой. Для придания оригинальности можно из огурца вырезать какую-нибудь геометрическую форму.