Wash the greens well, dry and chop. Sterilize jars in advance.
Зелень хорошо промойте, просушите и нарежьте. Банки заранее стерилизуйте.
Pour water into a saucepan, add oil, salt, sugar, bay leaf, allspice and vinegar. Bring the brine to a boil.
В кастрюлю налейте воду, добавьте масло, соль, сахар, лавровый лист, душистый перец горошком и уксус. Доведите рассол до кипения.
Place the onions in sterilized jars, add dill and parsley on top and fill with prepared brine. Roll up the jars.
Лук уложите в стерилизованные банки, сверху положите укроп, петрушку и залейте готовым рассолом. Банки закатайте.
The prepared seasoning can be used for almost any dish; it is especially tasty when added to a salad with vegetables.
Готовую приправу можно использовать почти для любого блюда, особенно вкусно добавить ее в салат с овощами.