Rinse the onions and herbs. Dice the onion and finely chop the greens. Open a can of stew.
Промойте лук и зелень. Нарежьте кубиками лук, а зелень мелко нарежьте. Откройте банку с тушенкой.
Prepare a pot of water and boil the pasta. Fry the onion in a frying pan with vegetable oil. Add the stew to the fried onions and simmer for 3 minutes under the lid.
Подготовьте кастрюлю с водой и отварите макароны. Обжарьте лук на сковороде с растительным маслом. В обжаренный лук добавьте тушенку и тушите 3 минуты под крышкой.
Add boiled pasta, spices, salt and pepper to the pan to taste. Then add butter and stir. Pour in 50 g of water and simmer for another 5 minutes under the lid. Let stand for 10 minutes.
Добавьте в сковороду отваренные макароны, специи, соль и перец по вкусу. Затем добавьте сливочное масло и перемешайте. Влейте 50 г воды и тушите еще 5 минут под крышкой. Дайте отстояться 10 минут.
Before serving, sprinkle the pasta with fresh herbs. Add grated cheese if desired. Make a vegetable salad and serve along with it.
Перед подачей посыпьте макароны свежей зеленью. По желанию добавьте тертый сыр. Сделайте овощной салат и подавайте вместе с ним.