Transfer the cod liver to a plate and mash. Pour the oil from the can into a separate container. Rinse the rice under running water and then boil. Boil the eggs hard and grate on a coarse grater. Grate the pickled cucumbers coarsely. Wash the fresh herbs and chop finely.
Печень трески переложите в тарелку и разомните. Масло от консервы перелейте в отдельную емкость. Рис промойте под проточной водой и затем отварите. Яйца отварите вкрутую и натрите на крупной терке. Маринованные огурцы натрите крупно. Свежую зелень промойте и мелко порубите.
In a separate deep bowl, combine two boiled eggs, cucumbers, cod liver, rice, herbs and mix everything well with a spoon. To taste, pour over the fish oil that was in the can.
В отдельной глубокой посуде соедините два вареных яйца, огурцы, печень трески, рис, зелень и все хорошенько перемешайте с помощью ложки. По вкусу полейте рыбным маслом, которое находилось в консерве.
Sprinkle the salad with salt and pepper to taste. Transfer the cod liver salad to a serving bowl and top with the remaining chopped egg. Before serving the salad, keep it covered in film in the refrigerator for 30 minutes.
Салат посыпьте солью и перцем по вкусу. Переложите салат из печени трески в емкость для подачи, сверху посыпьте оставшимся измельченным яйцом. Перед подачи салата подержите его под пленкой в холодильнике в течение 30 минут.
Serve the salad on a large, attractive platter, or grab some serving plates and spoon a couple of spoons of fresh salad on top. Sprinkle with finely chopped herbs or small pieces of tomato if desired to brighten up the salad. Serve a couple of tartlets or crispy croutons next to the salad.
Подайте салат на большом красивом блюде или возьмите порционные тарелки и переложите пару ложек свежего салата. Посыпьте по желанию мелко нарезанной зеленью или маленькими кусочками помидора, чтобы салат получился ярче. Подайте на стол, рядом с салатом, пару тарталеток или хрустящих гренок.