Boil the eggs hard for 10 minutes. Dip them in cold water, peel and cut into small cubes. Peel the crab sticks from the film if necessary, and also cut into small pieces. Grate the cheese on a coarse grater and place in a separate bowl.
Отварите яйца вкрутую в течение 10 минут. Окуните их в холодную воду, отчистите и нарежьте на мелкие кубики. Крабовые палочки отчистите от пленки по необходимости, нарежьте также мелкими кусочками. Сыр натрите на крупной терке и выложите в отдельную пиалу.
Prepare a serving plate. Spread the chopped boiled eggs in the first layer. Place the pitted olives in a circle. Place croutons, one at a time, between the olives.
Подготовьте тарелку для подачи. Первым слоем распределите нарезанные вареные яйца. Маслины без косточек разложите по кругу. Между маслинами выложите сухарики по одному.
Place the next layer of chopped crab sticks and coat everything with a thick layer of mayonnaise. Spread it evenly throughout the salad.
Следующим слоем выложите нарезанные крабовые палочки и промажьте все толстым слоем майонеза. Размажьте его равномерно по всему салату.
Sprinkle grated cheese on the sides and top. Garnish the salad with olives and croutons. If desired, garnish with finely chopped herbs and caviar.
Посыпьте все тертым сыром по бокам и сверху. Украсьте салат маслинами и сухариками. По желанию украсьте мелко нарезанной зеленью и икрой.
To effectively present the salad to guests, prepare it in portioned bowls. It is preferable to cook in a transparent glass, so all the layers will be beautifully visible. If desired, add crackers to a separate bowl so that everyone can add as much as they want.
Чтобы эффектно презентовать салат гостям, приготовьте его в порционных пиалах. Предпочтительнее готовить в прозрачном бокале, таким образом все слои будут красиво видны. По желанию в отдельную пиалу добавьте сухари, чтобы каждый по желанию мог добавлять столько, сколько пожелает.