Thaw the crab sticks. Wash and dry the cucumbers and bell peppers thoroughly. Peel the bell peppers.
Разморозьте крабовые палочки. Тщательно промойте и высушить огурцы и болгарский перец. Болгарский перец очистите от косточек.
Prepare the sauce. To do this, whisk mustard and soy sauce in a deep plate. Season with salt and pepper to taste, add olive oil and lemon juice, stir until smooth. Let the sauce sit for 10 minutes.
Приготовьте соус. Для этого в глубокой тарелке смешайте венчиком горчицу с соевым соусом. Посолите и поперчите по вкусу, добавьте оливковое масло и сок лимона, перемешайте до однородности. Дайте настояться соусу 10 минут.
Cut bell peppers and crab sticks into strips. Cut off the edges of the cucumbers and cut them into strips. In a deep bowl, mix all the chopped vegetables, crab sticks and add mussels. Mix everything thoroughly and pour in the sauce.
Нарежьте соломкой болгарский перец и крабовые палочки. У огурцов отрежьте края и нарежьте так же соломкой. В глубокой миске смешивайте все нарезанные овощи, крабовые палочки и добавьте мидии. Все тщательно перемешать и залейте соусом.
Place the salad in portions on plates and sprinkle with fresh herbs. You can place the salad on fresh iceberg lettuce leaves.
Разложите салат по порциям в тарелки и посыпьте свежей зеленью. Можете выложить салат на свежие листья салата «Айсберг».