Peel the apples and cut into cubes. Sift the flour.
Очистите яблоки и нарежьте кубиками. Просейте муку.
Mix eggs with milk, sugar and salt. Add flour in small portions, mixing well.
Смешайте яйца с молоком, сахаром и солью. Небольшими порциями всыпайте муку, хорошо перемешивая.
Leave the dough for 20 minutes, then pour in the oil and mix again.
Оставьте тесто на 20 минут, затем влейте масло и перемешайте еще раз.
Melt 25 g of butter in a frying pan and fry apples with sugar and cinnamon in it for about 7 minutes.
Растопите на сковороде 25 г сливочного масла и обжаривайте на нем яблоки с сахаром и корицей около 7 минут.
Heat a pan for pancakes, grease it with butter, pour in a portion of the batter and fry the pancake (1 minute on each side).
Разогрейте сковороду для блинов, смажьте ее сливочным маслом, влейте порцию теста и обжарьте блинчик (по 1 минуте с каждой стороны).
Place the filling on the prepared pancake, roll it into a roll and fry the roll. Fry the remaining pancakes in the same way, form them into rolls with filling and fry each one.
На готовый блин выложите начинку, сверните в рулет и обжарьте рулет. Таким же образом жарьте остальные блины, сформируйте из их рулеты с начинкой и обжарьте каждый.