Wash and boil chicken eggs. Cook them for 10 minutes from the moment they boil, then let them cool and peel them. Boil the carrots until half done and peel them. Thaw the crab sticks.
Помойте и отварите куриные яйца. Варите их 10 минут с момента закипания, затем дайте остыть и очистите от скорлупы. Морковь отварите до пола готовности и очистите от кожуры. Разморозьте крабовые палочки.
Divide the boiled eggs into whites and yolks and grate them on a fine grater. The salad is collected in layers; it is best to collect it in a ring. Place the grated egg whites in the first layer, tamp down a little and brush with mayonnaise, salt and pepper to taste.
Отваренные яйца разделите на белки и желтки и натрите их на мелкой терке. Салат собирается слоями, лучше всего его собирать в кольце. Первым слоем уложите натертые белки, немного утрамбуйте и смажьте майонезом, посолите и поперчите по вкусу.
Grate the peeled carrots on a coarse grater or a Korean carrot grater. Place grated carrots in the next layer and tamp them down a little with your hands. Salt and pepper the layer to taste, and brush the layer with mayonnaise.
Очищенную морковь натрите на крупной терке или терке для корейской моркови. Следующим слоем выложите натертую морковь, немного утрамбуйте ее руками. Посолите и поперчите слой по вкусу, и смажьте слой майонезом.
Cut lightly salted pink salmon into small cubes. Place the next layer of chopped pink salmon. There is no need to salt this layer. After compacting the layer a little, grease it with mayonnaise.
Слабосоленую горбушу нарежьте некрупными брусочками. Уложите следующим слоем нарезанную горбушу. Солить этот слой не надо. Немного утрамбовав слой, смажьте его майонезом.
Take the olives and cut them into slices, approximately 3-4 millimeters thick. Place the next layer of olive slices. Post them without regret.
Возьмите маслины и нарежьте их кружочками, толщиной примерно 3-4 миллиметра. Выложите следующим слоем слайсы из маслин. Выкладывайте их не жалея.
Peel the crab sticks from the packaging and cut them into small cubes. Place the crab sticks on top of the olives, compacting everything down a little. Salt this layer and brush it with mayonnaise.
Крабовые палочки очистите от упаковки и нарежьте их небольшим кубиком. Выложите крабовые палочки поверх маслин, немного все утрамбовав. Посолите этот слой и смажьте его майонезом.
Carefully invert the salad onto another plate. Grate the yolks on a fine grater and sprinkle on top of the salad, covering all the voids in the protein layer. Finely chop the greens and decorate the salad with it. Place the salad in the refrigerator for an hour to soak and serve.
Аккуратно переверните салат на другую тарелку. Желтки натрите на мелкой терке и посыпьте салат сверху, закрыв все пустоты на белковом слое. Зелень мелко нарежьте и украсьте ею салат. Уберите салат на час в холодильник для того, чтобы он пропитался и можете подавать.
Serve the salad garnished with finely chopped herbs and fresh lettuce leaves. You can also decorate it with egg yolks, preferably homemade ones, as they have a rich yellow color.
Подавайте салат на стол украсив его мелко порезанной зеленью и листьями свежего салата. Украсить его так же можно яичными желтками, желательно домашними, так как у них насыщено желтый цвет.