To begin, peel the crab sticks from the film as necessary and cut into circles 1-1.5 centimeters thick. Separately, chop the dill and parsley finely with a knife. Peel the onion, rinse and cut into thin half rings. Also peel the garlic and cut into thin slices.
Для начала отчистите крабовые палочки от пленки по необходимости и нарежьте на кружочки толщиной 1-1,5 сантиметров. Отдельно укроп и петрушку нарубите мелко ножом. Лук репчатый отчистите от кожуры, промойте и нарежьте тонкими полукольцами. Чеснок также почистите и нарежьте тонкими ломтиками.
First of all, prepare the marinade. To do this, pour soy sauce, olive oil, apple cider vinegar, turmeric and a pinch of ground black pepper into a deep bowl or container. Mix everything thoroughly with a fork or spoon.
Первым делом приготовьте маринад. Для этого в глубокую миску или контейнер налейте соевый соус, оливковое масло, яблочный уксус, куркуму и щепотку молотого черного перца. Тщательно перемешайте все вилкой или ложкой.
Place the chopped onion, garlic and all the herbs into a bowl with the marinade. Stir until the marinade completely covers the entire contents of the container.
Переложите в миску к маринаду нарезанный лук, чеснок и всю зелень. Перемешайте до тех пор, пока маринад полностью не покроет все содержимое емкости.
Add chopped crab sticks to the onions. Stir everything, cover with a lid and place in the refrigerator for 1-2 hours to let the salad infuse. Serve the finished salad.
Переложите к луку нарезанные крабовые палочки. Перемешайте все, закройте крышкой и отправьте в холодильник на 1-2 часа для того, чтобы салат настоялся. Готовый салат подавайте на стол.
The salad will look more aesthetically pleasing if served in wine glasses. To do this, place the salad into glasses in portions, sprinkle with grated cheese or herbs and place in the refrigerator for infusion. Serve the salad with meat or other side dish.
Более эстетично будет выглядеть салат, если его подать в бокалах из-под вина. Разложите для этого салат по бокалам порционно, посыпьте тертым сыром или зеленью и поставьте для настойки в холодильник. Подайте салат к мясу или другому гарниру.