Wash and boil the chicken eggs; cook them for 10 minutes after boiling. Cool them and peel them. Remove the crab sticks from the freezer and defrost. Drain the corn.
Помойте и сварите куриные яйца, варить их нужно 10 минут после закипания. Остудить их и очистите от скорлупы. Крабовые палочки достаньте из морозилки и разморозьте. С кукурузы слейте жидкость.
Thawed crab sticks, remove packaging and cut them into small cubes. Also cut the boiled eggs into small cubes and place in a container. Chop the pickled mushrooms into a small cube and place in a container.
Размороженные крабовые палочки, очистите от упаковки и нарежьте их небольшим кубиком. Вареные яйца нарежьте также небольшим кубиком и поместите в емкость. Маринованные грибы измельчите в маленький кубик и поместите в емкость.
In a deep bowl, mix grated cheese, chopped crab sticks, chicken eggs, pickled mushrooms, add canned corn. Season it all with mayonnaise, add salt to taste and mix everything thoroughly.
В глубокой миске смешайте тертый сыр, нарезанные крабовые палочки, куриные яйца, маринованные грибы, добавьте консервированную кукурузу. Все это заправьте майонезом, посолите по вкусу и все тщательно перемешайте.
Place the salad in a heap on a plate, garnish with chopped herbs on top or place the salad on iceberg lettuce leaves.
Выложите салат горкой на тарелку, сверху можете украсить измельченной зеленью или выложите салат на листья салата "Айсберг".