Boil the eggs hard in salted water or until the yolk is completely cooked. This takes approximately 10 minutes. Cut all the ingredients of the salad into strips: crab sticks, ham and boiled eggs. Cut the olives and pickled champignons into slices, and the bell pepper into cubes.
Яйца отварите в подсоленной воде вкрутую или до полного приготовления желтка. Это занимает примерно 10 минут. Соломкой нарежьте все составляющие салата: крабовые палочки, ветчину и сваренные яйца. Маслины и маринованные шампиньоны нарежьте кружочками, перец болгарский — кубиками.
Prepare a deep bowl in which it will be convenient to mix the salad. Place olives, pickled champignons, eggs and ham in a salad bowl and mix.
Подготовьте глубокую посуду, в которой будет удобно смешать салат. Маслины, маринованные шампиньоны, яйца и ветчину выложите в салатницу и перемешайте.
Season the salad with mayonnaise to taste. Place a bed of lettuce on a serving plate, top with lettuce and sprinkle with pre-grated cheese. Serve the finished salad.
Заправьте салат майонезом по вкусу. На тарелку для подачи выложите подушку из листа салата, выложите салат и посыпьте заранее натертым сыром. Готовый салат подавайте на стол.
To present the salad effectively, use a metal ring. Place it on a plate and place the salad inside, compacting it slightly with a spoon. Lift the ring, it will give the salad a round shape. Sprinkle the dish with finely chopped herbs and garnish with olives if desired.
Чтобы эффектно подать салат, возьмите металлическое кольцо. Поставьте его на тарелку и выложите внутрь салат, слегка уплотняя его ложкой. Поднимите кольцо, оно придаст салату круглую форму. Посыпьте блюдо мелко нарезанной зеленью и по желанию украсьте маслинами.