Rinse the prunes thoroughly and steam in boiling water for 20 minutes. Boil chicken eggs hard and peel. Place the butter in the freezer for 20-30 minutes. Wash the tomato and herbs and dry.
Чернослив тщательно промойте и запарьте в кипятке на 20 минут. Куриные яйца отварите вкрутую, очистите. Масло уберите в морозилку на 20-30 минут. Помидор и зелень помойте, обсушите.
Make a cut in the side of the prunes and stuff them with walnut pieces. Grate crab sticks, eggs, cheese, butter on a coarse grater into different containers.
В черносливе сбоку сделайте надрез и нафаршируйте их кусочками грецкого ореха. Крабовые палочки, яйца, сыр, сливочное масло натрите на крупной терке в разные емкости.
Layer the salad on a plate. Place half of the grated eggs in the first layer and lightly add salt. Then 1/3 of the crab sticks, cover with a thin layer of mayonnaise.
Выкладывайте салат на блюдо слоями. Первым слоем выложите половину натертых на терке яиц, слегка присолите. Затем 1/3 крабовых палочек, покройте тонким слоем майонеза.
Now half the grated cheese and half the grated butter. The next layer is prunes with nuts. Then the remaining butter. And again 1/3 of the crab sticks, cover with a thin layer of mayonnaise.
Теперь половину натертого сыра и половину натертого сливочного масла. Следующим слоем чернослив с орехами. Затем оставшееся сливочное масло. И снова 1/3 крабовых палочек, покройте тонким слоем майонеза.
Now add the remaining cheese and half the chopped eggs, lightly add salt. And place the remaining crab sticks in the last layer. Garnish the salad with tomato slices, parsley and, if there are any left, crab sticks and prunes.
Теперь оставшийся сыр и половину измельченных яиц, слегка присолите. И последним слоем выложите оставшиеся крабовые палочки. Украсьте салат кусочками помидора, петрушкой и, если остались, крабовыми палочками и черносливом.
Serve layered salad with crab sticks, prunes and nuts with hot meat and poultry dishes. It can also be supplemented with appetizers of stewed and fresh vegetables.
Подавайте слоенный салат с крабовыми палочками, черносливом и орехами, к горячим блюдам из мяса и птицы. Также его можно дополнить закусками из тушеных и свежих овощей.