Rinse and scale the fish and get rid of unnecessary parts.
Рыбу промойте и очистите от чешуи и избавьтесь от ненужных частей.
Cut the fish into steaks, approximately 3 centimeters wide. Fry the steaks in a well-heated frying pan over medium heat on both sides until golden brown. While frying, sprinkle the fish with spices and turn over as needed.
Рыбу нарежьте на стейки, шириной примерно 3 сантиметра. Обжаривайте стейки на хорошо разогретой сковороде на среднем огне с двух сторон до золотистой корочки. Во время жарки посыпайте рыбу специями и переворачивайте по необходимости.
In another frying pan, fry the flour for a couple of minutes, then add butter, cream, broth, sour cream and spices. Bring the sauce to a creamy consistency, but do not boil.
На другой сковороде пару минут прожаривайте муку, затем добавьте сливочное масло, сливки, бульон, сметану и специи. Доведите соус до кремообразной консистенции, но не кипятите.
Grate the crab sticks on a coarse grater or you can cut them into small cubes, chop the garlic and add these ingredients to the sauce. After a couple of minutes, remove it from the stove. After the sauce has cooled, pour it over the steaks in portions and garnish with herbs.
Крабовые палочки натрите на крупной терке или можете нарезать небольшими кубиками, чеснок измельчите и добавьте данные ингредиенты в соус. Через пару минут снимите его с плиты. После того, как соус остынет, порционно полейте им стейки, украсьте зеленью.
The dish can be served on its own or with some light salad, garnished with fresh herbs to suit your taste.
Подавать блюдо можно как самостоятельное, так и с каким-либо легким салатом, украсив свежей зеленью на ваш вкус.