Thaw the puff pastry. Peel all crab sticks from wrappers. Prepare a baking sheet. Preheat the oven to 180℃.
Разморозьте слоеное тесто. Очистите все крабовые палочки от обертки. Подготовьте противень. Разогрейте духовку до 180 ℃.
Roll out the puff pastry on a floured board. Cut the dough into strips 2 cm wide. Line a baking sheet with parchment paper.
Раскатайте слоеное тесто на доске присыпанной мукой. Нарежьте тесто на полоски шириной в 2 см. Застелите противень пергаментной бумагой.
Wrap the crab sticks in a circle with a strip of dough and place on a baking sheet. Beat the egg and brush the pastry with it. Sprinkle sesame seeds on top. Bake in an oven preheated to 180 ℃ for 30 minutes.
Оберните крабовые палочки по кругу полоской теста, выложите на противень. Взбейте яйцо и смажьте им выпечку. Посыпьте сверху кунжутом. Выпекайте в разогретой до 180 ℃ духовке 30 минут.
Before serving, garnish the dish with fresh lettuce leaves. Serve with mayonnaise. Also garnish with additional chopped vegetables or make a vegetable salad to accompany the dish.
Перед подачей украсьте блюдо свежими листьями салата. Подавайте вместе с майонезом. Также украсьте дополнительно нарезанными овощами или сделайте овощной салат к блюду.